Tlf.: 70 27 19 80

Om ZENZO TOILETS

om zenzo toilets

ZENZO TOILETS er leverandør af markedets mest fleksible toiletløsninger. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor rådgivning og salg af toiletløsninger, også totalløsninger.

Vi tilbyder præfabrikerede offentlige toiletter hvor bygningernes design og visuelle udtryk kan tilpasses alle typer omgivelser. Derudover har vi en lang række standard toiletbygninger, som hurtigt kan installeres, hvad enten det er i en park, på en havn, i bymiljø, ved skov og strand eller på en rasteplads. Alle løsninger er i høj kvalitet med miljø- og energirigtige valg, som sikrer lang holdbarhed.

Baggrund
ZENZO TOILETS har gennem en lang årrække været en del af ZENZO GROUP som Philip Bertel og Christine von Sydow startede i 2002. Gennem årene er ZENZO blevet udnævnt til 4-dobbelte gazelle virksomhed og har ligeledes opnået Bisnodes kreditrating Triple-AAA, som er højeste kreditværdighed. Det er vi stolte af.

I 2012 blev ZENZO TOILETS dannet som ejet selskab og fra starten af 2019 har både Philip og Christine valgt at koncentrere sig 100% om salg af toiletløsninger til det danske marked. Valget af leverandører er derfor baseret på mange års erfaring, hvor der stilles krav til kvalitetsprodukter, fleksibilitet - og kontinuerlig produktudvikling.

Vi ønsker at sikre vores kunder det bedste produkt til laveste mulig pris.

Aalborg
Esbjerg
Letbanen
Silkeborg
Bane-danmark
Cph-lufthavn
Faxe
Foedevareministeriet
Kbh-kommune
Soenderborg
TOILETBYGNINGER
TOILETKABINER
NATURTOILETTER
RENOVERING & KOMPONENTER