Tlf.: 70 27 19 80

RENOVERING AF TOILETBYGNINGER

Offentligt tilgængelige toiletbygninger bliver ofte flittigt brugt og dermed også slidt og til tider udsat for hærværk. Når en toiletbygning trænger til renovering, kan vi med vores specielle modulsystem Modulet hurtigt forvandle et slidt toilet til et nyt og moderne.

Modulsystemet består af hele og færdige vægge, der er udrustet med toiletinteriør som vask, WC, Handicap WC og urinal, som er indfældet i væggen. Alt er produceret i rustfrit stål og alle funktioner er udstyret med bevægelsescensorer, som gør toilettet både driftssikkert og hygiejnisk. Væggene kan installeres og tilpasses alle eksisterende toiletrum.

Alle vitale tekniske dele, som regulering af varme, vand, afløb og ventilation sider på bagsiden af væggene og kan kun tilgås fra et servicerum. Dette er også en foranstaltning der begrænser muligheden for hærværk på toilettet.

Med Modulet får man et moderne og hygiejnisk toiletrum uden at ændre på selve toiletbygningen. Systemet er velegnet, hvor det er nødvendigt at bevare eksisterende bygninger, både historiske bygninger så vel som nyere toiletbygninger, der trænger til renovering.

Vil du vide mere om ?

Ring på 70 27 19 80 eller skriv til os, så vender vi hurtigt tilbage.

Indtast dit navn!
Indtast din e-mail!
Indtast dit telefonnummer!
Invalid Captcha
Du skal accepterer vores privatlivspolitik!
Please let us know your message.
Aalborg
Esbjerg
Letbanen
Silkeborg
Bane-danmark
Cph-lufthavn
Faxe
Foedevareministeriet
Kbh-kommune
Soenderborg
TOILETBYGNINGER
TOILETKABINER
NATURTOILETTER
RENOVERING & KOMPONENTER