Tlf.: 70 27 19 80

Toiletbygninger til offentligt brug

zenzo toilebygninger top

Vores små toiletbygninger, som kan fås i enten 6, 9 eller 12 m2, står efterhånden mange steder rundt om i landet. Bygningerne leveres præfabrikeret og ankommer på en stor lastvogn, hvorefter vand, kloak og el tilkobles, så bygningen er helt klar til brug efter få timer.

Toiletbygningerne er dansk produceret og alle materialer er valgt, så de kræver så lidt vedligeholdelse som muligt. Dertil kan man vælge hærværkssikret interiør i rustfrit stå.

Mange af de bygninger, som vi leverer, har sit eget islæt. Der er mulighed for mange forskellige beklædninger – eller et helt specielt design som bygningen i Roskilde med spejle og gule døre. Det kan også være mere enkelt og klassisk med vandrette trælister i ædeltræ, som på toiletbygningen til letbanen i Auning. Vi har endda leveret en toiletbygning, som endte med at se ud som en gigantisk støvle.

Taget kan leveres med sedum – en smuk og praktisk løsning til toiletbygninger, der gerne skal falde ind i naturlige omgivelser, som toiletbygningen i Lønstrup. Er der behov for udvendig vandhane eller bruser, skal toilettet monteres med en opsamlingstank eller et tag med solceller – så løser også vi det.

Når først toiletbygningen er bestilt og tilpasset efter behov og ønsker, bygges den færdig på et præfabrikeret betonfundament. Når bygningen ankommer på en lastvogn og hejses på plads med en kran, kan det næsten virke som et lille mirakel, at man kan opføre en splinterny toiletbygning på så kort tid.

Ring på 70 27 19 80 og hør om alt det vi kan eller læs mere om vores fleksible toiletbygninger her.

zenzo toilebygninger bund

Birgit Zachariassen

ZENZO TOILETS NYHEDSRUM

ZENZO TOILETS er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Ring på 70 27 19 80

Aalborg
Esbjerg
Letbanen
Silkeborg
Bane-danmark
Cph-lufthavn
Faxe
Foedevareministeriet
Kbh-kommune
Soenderborg
TOILETBYGNINGER
TOILETKABINER
NATURTOILETTER
RENOVERING & KOMPONENTER