Tlf.: 70 27 19 80

Toilet til Letbanen

zenzo toiletbygning letbane 1

Da Letbanen i Aarhus var under udvikling, blev det besluttet at der ikke skulle etableres toiletter i togene. Til gengæld blev det aftalt med de kommuner, der er med i Letbanerådet, at toiletforholdene langs med banen skulle forbedres.

Når letbanen mellem Aarhus og Grenaa begynder at køre i 2019, er Norddjurs kommune nu klar med en flot toiletbygning ved Hessel station i Grenaa.

Samtidig besluttede kommunen at etablere endnu en toiletbygning i Auning i forbindelse med en områdefornyelse, hvor alle passerende busser samles ved et nyt bytorv.

ZENZO TOILETS har leveret begge toiletbygninger, helt færdige på en stor sættevogn og sat på plads med en kran. Det var tidligere blevet aftalt hvor ledninger til kloak, vand og el skulle være. Derfor er det nemt at tilslutte bygningerne, så de hurtigt er klar til brug.

Toiletbygningerne er beklædt med vandrette lister i ædeltræ, som patinerer med tiden og får en smuk sølvgrå tone. Ædeltræet er robust og kræver ingen vedligeholdelse. Bygningerne er handicapvenlige og al inventar er hærværkssikret og i rustfrit stål. Desuden er der automatisk døråbning og tidslås, så toiletternes åbningstider kan fjernstyres.

ZENZO TOILETS leverer alle former for toiletbygninger og vores løsninger er yderst fleksible. Fx kan en toiletbygnings ydre tilpasses omgivelserne – både hvad angår design og materialer. Ring og hør mere på 70 27 19 80.

zenzo toiletbygning letbane 2

Birgit Zachariassen

ZENZO TOILETS NYHEDSRUM

ZENZO TOILETS er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Ring på 70 27 19 80

Aalborg
Esbjerg
Letbanen
Silkeborg
Bane-danmark
Cph-lufthavn
Faxe
Foedevareministeriet
Kbh-kommune
Soenderborg
TOILETBYGNINGER
TOILETKABINER
NATURTOILETTER
RENOVERING & KOMPONENTER