Tlf.: 70 27 19 80

Toiletbygning hos de vilde heste på Dovns Klint

zenzo toiletbygning dovns klint 1

På vej ud til Dovns Klint, ved Bagenkop på Langeland, kan man opleve noget så usædvanligt som vilde heste i Danmark. De trives i et område, hvor Naturstyrelsen har sørget for en parkeringsplads og en toiletbygning til de mange, som gerne vil opleve hestene på tæt hold eller gå en tur langs den smukke klint og stranden.

Den gamle toiletbygning ved parkeringspladsen trængte til udskiftning og derfor kunne ornitologer, heste og andre besøgende, en sensommerdag i august, se hvor nemt og hurtig man kan montere en helt ny toiletbygning.

ZENZO TOILETS leverede en toiletbygning på 9 m2 med to toiletrum, hvoraf det ene er handicapvenligt. Bygningen er pæn og enkel i sit udseende med sortlakeret træbeklædning og tag i tagpap. Udover de to toiletrum er der også et teknikrum i bygningen.

Toiletbygningen ankom på en stor sættevogn og var fuldstændig klar til montering. For at lette tilslutningen af den ny bygning, havde man taget højde for hvor el og kloakudtag var i den gamle. Derfor tog det ikke mange timer for de lokale håndværkere at tilslutte og gøre toiletbygningen klar til brug.

Vil du høre mere om alle vores toiletløsninger, så ring på 70 27 19 80 eller se mere her på hjemmesiden.

zenzo toiletbygning dovns klint 2

Birgit Zachariassen

ZENZO TOILETS NYHEDSRUM

ZENZO TOILETS er altid parat til at hjælpe med flere oplysninger om virksomheden og vores produkter.

Ring på 70 27 19 80

Aalborg
Esbjerg
Letbanen
Silkeborg
Bane-danmark
Cph-lufthavn
Faxe
Foedevareministeriet
Kbh-kommune
Soenderborg
TOILETBYGNINGER
TOILETKABINER
NATURTOILETTER
RENOVERING & KOMPONENTER